Så här jobbar vi

Foto: Olof Holdar

På Kvarnbäcksskolan arbetar vi med tydlighet och struktur i skolans alla verksamheter. Vi arbetar för att eleverna ska stärka sina kunskaper utifrån sina förutsättningar och våra förväntningar.

Vi arbetar med tydlighet och struktur i skolans alla verksamheter. Vi har tydliga rutiner för arbetet med anpassningar och särskilt. Vi sätter språket i fokus vilket innebär att vi bland annat har goda rutiner och mycket god kunskap kring ämnet svenska som andraspråk. Alla lärare och all personal på fritidshemmet arbetar språkutvecklande i alla sammanhang. Forskning visar hur arbetssättet främjar alla elevers lärande.

• Vi värderar även kreativa och ämnesövergripande arbetssätt.
  • Vi strävar efter att stimulera och utveckla elevernas nyfikenhet och förmåga till skapande.
  • Vi har alltid höga förväntningar på eleverna. Höga förväntningar i kombination med rätt stöd får eleverna att nå långt.
  • Vi har även höga förväntningar på elevens vårdnadshavare. Ett gott samarbete mellan skola och hem är av högsta vikt för elevens framgång.

Tillsammans skapar vi trygghet och utveckling!

Kontakt för den här sidan: kvarnbacksskolan@haninge.se

Senast uppdaterad: 16 april 2019